Uosis 268 Report post Posted December 10, 2020 Labas . Islindo problema . Prisijungus prie forumo su plansete , nebematau neskaityto turinio , komentaru ir gautu pranesimu man . Viskas matosi tik prisijungus su telefonu . Anksciau viska matydavau su bet kokiu irenginiu . Kur cia yra problema ? Abu prietaisai yra samsung su androidais . ???????? Share this post Link to post Share on other sites
adzius 35 Report post Posted January 3 Pas mane problema panaši. Panasu, kad nematot neskaityto turinio, ziniuciu ir pan... atkreipkit demesi, ar prisijunges esat. Prisijungus kas kažkiek laiko mane padaro neprisijungusi, o meginant prisijungti, raso, kad slaptazodis blogas. Atsibodo jau kaitaliot, nes per diena ne po viena ir ne po kelis kartus tas pats. Kartais net neatsiuncia i pasta laisko del slaptazodzio keitimo ir kelias dienas negaliu prisijungti. Bet pradejau itarti, kad problema bus tame, kad prie forumo jungiuosi per telefona. Dabar vel is naujo slaptazodi perkuriau ir nesijungsiu per telefona, ziuresim, ar suveiks... Rasiau i administracijos skilti, bet jokios reakcijos. 1 Share this post Link to post Share on other sites
adzius 35 Report post Posted January 3 na ir ne velnio, nepraejo nei 1 valanda ir vel slaptazodis netinka ir vel accountas padarytas ,,neprisijunges". Velniava visiska. Panasu, kad teks pamirst sita foruma, nes neturiu as tiek kantrybes per diena po 10 kartu atstatinet slaptazodzius... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Uosis 268 Report post Posted January 3 7 valandas prieš , adzius parašė: Pas mane problema panaši. Panasu, kad nematot neskaityto turinio, ziniuciu ir pan... atkreipkit demesi, ar prisijunges esat. Prisijungus kas kažkiek laiko mane padaro neprisijungusi, o meginant prisijungti, raso, kad slaptazodis blogas. Atsibodo jau kaitaliot, nes per diena ne po viena ir ne po kelis kartus tas pats. Kartais net neatsiuncia i pasta laisko del slaptazodzio keitimo ir kelias dienas negaliu prisijungti. Bet pradejau itarti, kad problema bus tame, kad prie forumo jungiuosi per telefona. Dabar vel is naujo slaptazodi perkuriau ir nesijungsiu per telefona, ziuresim, ar suveiks... Rasiau i administracijos skilti, bet jokios reakcijos. .....kai ieinu i savo (nezinau kaip vadinasi ) kambari , dezute , narveli , tai ten rodo kad, katik esu prisijunges . Nebandziau paziureti kas butu ilgiau palaukus . Per telefona viska matau normaliai kaip ir per kompa su windousais ...... kadangi si problema atsirado planseteje ,, kuria daugiausia naudojuosi , todel ir plansetei atnaujinimus idiegiau . Bet niekas nepasikeite. Aciu Jums uz atsiliepima i panasia problema . Aplinkui tyla ...... Ziemos miegas..... Meskiukai .... 1 Share this post Link to post Share on other sites
saiba 956 Report post Posted January 9 Tai kad čia jau letarginis miegas- kokie metai kaip užmigo 1 Share this post Link to post Share on other sites
Uosis 268 Report post Posted January 9 1 valandą prieš , saiba parašė: Tai kad čia jau letarginis miegas- kokie metai kaip užmigo Taip . Geras palyginimas . 1 Share this post Link to post Share on other sites